KONKURRENCE: Vind garnet til en #lykkejumper

Reklame

Som du måske har set inde på Instagram, har jeg i samarbejde med YarnLiving fået stablet en ret så lækker, farverig konkurrence på benene. Du har nemlig mulighed for at vinde garn til den smukke model, Lykkejumperen, som Spektakelstrik har designet.

De første måneder her efter nytår er altid hårde at komme igennem, synes jeg. Dårligt vejr. Eksamener (nu har jeg jo været studerende i uendeligheder – dog ikke i år: barsel). Tom pengepung som resultat af december måneds gaveræs. Og nu også corona i år og dermed lockdown. Øv!

Og bevares, jeg elsker (også) at strikke i fine, neutrale nuancer som beige, grå, creme – men der skal altså snart farver på drengen, hvis jeg ikke skal dumpe helt ned i kulkælderen. Derfor gik jeg for nyligt i gang med at strikke en farverig udgave af #lykkejumper fra den dygtige designer Mie fra Spektakelstrik. Garnet er modtaget i gave af YarnLiving, og jeg strikker den i Easy Care fra Mayflower nr. 089, Baby Merino fra Svarta Fåret nr. 44 samt Kid-Silk fra DROPS nr. 13 og 24.

Du kan nu vinde garnet til DIN udgave af #lykkejumper!

Altså: i den størrelse og i de(n) farve(r), du godt kunne tænke dig. Alt jeg kræver er, at vi kan farveinspirere hinanden en smule 😊
For at deltage i konkurrencen skal du blot:
– Følge @loekkeliv og @yarnliving på Instagram
– Lægge en kommentar til dette blogindlæg, hvor du fortæller hvilke(n) farve(r) du gerne vil strikke din sweater i

OG: Hvis du smider en kommentar på mit post på Instagram har du dobbeltchancer!

Konkurrencen slutter på tirsdag den 16. februar 2021 kl.21 💛

Held og lykke!

4 kommentarer til “KONKURRENCE: Vind garnet til en #lykkejumper”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen