Barselsuniformen – Comfy yet feminine

REKLAME FOR Hunkemöller

hunkemøller

Selvom jeg har prøvet det før, har jeg lidt glemt, hvordan det er at være på barsel. Eller også handler det måske i højere grad om, at denne barsel er forskellig fra tidligere på et helt afgørende parameter: Denne gang er jeg ammende.

Egentlig troede jeg ikke, at forskellen ville være så stor fra flaske- til ammebarn, men ret specielt er det jo, at jeg nu deler krop med et andet lille menneske. Én der ligger på mig, sover på mig, sveder på mig, lugter på mig, slikker på mig, spiser af mig, drypper på mig (lillebror tegner ikke inden for stregerne endnu, so to speak, så der er vådt, vådt, vådt h e l e tiden).

Så hvis I tror, jeg gider gøre synderligt meget ud af mig selv og min påklædning, må jeg slå en latter op i bedste Jeppe K stil. I kan tro om igen. Med amning som primær omdrejningspunkt og aktivitet i løbet af sådan en dag, er det sgu sjældent jeg kommer i tøjet, for hvis jeg gør, er det alligevel smurt ind i mælk og savl, før jeg når at blinke med øjnene.

Men bare fordi, at ovenstående er tilfældet 6 ud af ugens 7 dage, vil jeg jo stadig gerne føle mig lidt feminin herhjemme i barselshulen. Og så er det jo heldigt, at Hunkemöller kan komme mig til undsætning med en uniform, der er både pæn og komfortabel på én og samme tid.

For ser du, min barselsuniform skal kunne leve op til følgende krav:

  1. Komfort frem for alt, hvilket, jeg før har proklameret, er mit mantra. Og særligt i denne tid: jeg gider ikke svede i det! Der er i forvejen hundrede grader disse dage, og hud-mod-hud sænker heller ikke ligefrem temperaturen. Så jeg skal kunne lufte ud og ånde!
  2. Den skal selvsagt være ammevenlig. Hvis jeg alligevel skal afklæde mig, hver gang jeg skal amme, ser jeg ikke nogen grund til, at jeg ikke bare lader være med at tage den på.
  3. Den skal være lynhurtig at påføre. For den søde postmand kommer jævnt ofte forbi med pakker, jeg har bestilt i et moment af tabt økonomisk overblik, så jeg skal kunne ile ud til hoveddøren uden at flashe for meget af goderne. Vigtig detalje! 😆
  4. Og endelig skal den altså også være pæn for øjet. For ellers kunne jeg lige så godt bare iføre mig min alt for store, forvaskede sports t-shirt…

Jeg bor mere eller mindre i pågældende outfit for tiden, fordi det kan det hele. Jeg har af alle dage været stor fan af især Hunkemöllers natkjoler (selvom jeg nok snart trænger til en ny), og for nyligt blev denne smukke kimono også en del af mit crew, da jeg under vores indlæggelse desperat manglede noget luftigt. Og så har jeg også et øje på en stribet badekåbe, som er virkelig rar (yup, jeg har prøvet den – mange gange – så mon ikke den snart ryger med hjem). Men hele udvalget af morgenkåber måtte sådan set godt komme med mig hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen