Når jeg kommer hjem vol. 2

I disse dage er der flere og flere ting, der popper op i mit hovede – ønsker, jeg glæder mig sådan til at kunne indfrie, når vi forhåbentlig er hjemme om nu under en uge. En uge! Det er for crazy. Jeg mindes at have haft sådanne “cravings” før, og ganske rigtigt: under vores sidste indlæggelse lavede jeg ligeledes et indlæg med ting, jeg gerne ville, når vi blev udskrevet.

Det er lidt skægt at læse og sammenligne med, hvad jeg rent faktisk fik nosset mig sammen til, da vi så endelig var hjemme. F.eks. blev det dér bundt solsikker aldrig til noget. Hvilket faktisk er ret ærgerligt! Hvor tit har man lige solsikker indenfor? Jeg så dem engang i et boligmagasin arrangeret i den smukkeste Urkiola vase fra Georg Jensen, og det syn glemmer jeg åbenbart aldrig, selvom det godt nok er nogle år siden. Flot var det!

Drømmen om kaffen og de dertilhørende kopper fik jeg realiseret nogle år senere (efter vores bryllup sidder vi nu på en gedigen samling, men der er godt nok stadig mange fine, som godt måtte komme i min varetægt. Kaffe smager bare lidt bedre i en pæn kop, ikke? Desuden havde jeg en fase i denne graviditet, hvor jeg ikke kunne FORDRAGE lugten af kaffe. Den er jeg nu ovre. Sjovt som tingene kan ændre sig blot på grund af en ordentlig bunke hormoner.

Mine nuværende ønsker minder lidt om den wellnessbehandling, jeg heller aldrig fik booket.

Jeg vil have pæne negle – og af den flerfarvede slags. For endelig må jeg lege med lak og lange negle, fordi jeg hverken er i praktik eller på arbejde de næste mange måneder (det er en fys-regel. I ved, god håndhygiejne som praktisk udøver osv.). Jeg vil slå et smut forbi Nordsjællands Kosmetologskole (som også tilbyder billige elevbehandlinger – mega win win) og vise et billede af Danica Chloes smukke, pastelfarvede negle (generelt sukker jeg bare over hele hendes pastelfarvede univers) og beordre dem til at kopiere dem ned på mine pølsefingre. Sidste besøg var i forbindelse med brylluppet, og jeg følte mig som en prinsesse!

Jeg vil nyde det sidste af sommeren ude på min altan. Man ved aldrig med Danmark, men det kan jo meget vel være, at vi ikke har meget sommervejr tilbage. MEN det afholder ikke mig fra at opholde mig ude på vores nyrenoverede altan. Der er kommet både hjørnesofa og tonsvis af planter til (som må være blevet forsørget mega meget den sidste måned!) og det nyeste skud på stammen: vores altanvarmer. Dén er guld værd og kan forlænge en hyggelig aften derude med mange timer.

Jeg vil genforenes med min vielses- og forlovelsesring. Dem savner jeg godt nok meget! Jeg tog dem af et godt stykke inde i graviditeten i frygt for lige pludselig at få så tykke fingre, at de ikke ville kunne komme af. Og så efterfølgende har jeg ikke villet tage dem på her på afdelingen af hygiejniske årsager. Af samme årsag har jeg heller ikke min elskede firkløverhalskæde på. Åh, den savner jeg også!

Og så vil jeg genforenes med min lille (store efterhånden – vi er 4?!) familie. Kysse og kramme og lege og sove i ske alle mand. Gå lange ture med trolden i barnevognen og bassen på sin løbecykel. Indhente alle de familieture vi skulle have haft: zoologisk have, Tivoli, på stranden, på cykelture. Nyde at vi atter er SAMMEN og tilbage i vores helt almindelige, trivielle, fantastiske hverdag. Det vil jeg lave, når jeg kommer hjem. Altså udover at bruge 18 timer i døgnet på ammetræning, catch up på manglende søvn og nu hele TO blebørn, ikke?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen