Badedragten og genforeningskærlighed dertil + vind 500 kr til Hunkemöller

badedragt

VÆR MED i konkurrencen om et gavekort på 500 kr til Hunkemöller 👇🏼Se nederst

Jeg vil tro, at jeg var en præ-teenager uden bryster, sidst jeg fik klemt mig ned i en badedragt. Dengang var det den klassiske Arena-badedragt i sort med kryds på ryggen. Den var god, når man var til børnefødselsdag i svømmeren. Sidenhen begyndte jeg at få former, og så var det bare som om, at det blev mere komfortabelt med en bikini, der gav dét mere støtte end min slatne dragt med sømme, der var ved at gå. Og bikinien i sin form blev også lidt mere ungdommelig, og det blev jeg jo også, og badedragten derimod blev i min optik noget, små børn eller gamle damer gik i. Og eftersom jeg hverken associerede mig med det ene eller andet som 14-årig, fik jeg altså afskrevet det dér med badedragter, og har gjort det siden.

badedragt
badedragt
badedragt

Men nu er jeg selv kommet op i årene efterhånden, og der findes jo rigeligt af smarte badedragter derude. En af dem er den her sag, og den er alt andet end mor-agtig. Jeg blev af Hunkemöller tilbudt at teste et valgfrit “sæt” fra deres Doutzen-kollektion, og i stedet for at gå med det sikre, ret så fine prikkede sæt (you know, stor røv equals stor trusse), så blev jeg modig et kort sekund og valgte altså den her sexy sag med cutouts. Nu er det bestemt ikke sexy mama looket, jeg til dagligt associerer mig selv med, men man har vel lov at prøve, right? 😆

Nåh, men så var det jo meningen, at jeg skulle have skudt nogle nice billeder på min tur til England, for der var både vand og palmer, hvilket går ret godt i spænd med badetøj. Men det viste sig, at det engelske vejr er præcis lige så ustadigt som det danske, så I må tænke jer til, hvor lækker en strandbabe jeg ville have været i sådanne omgivelser. Er i hvert fald sikker på, det kun er vejret, der forhindrer jer i dén forestilling…….. 😆 Og nåh ja, så var det, at Lukas lige photo bombede hele showet her, men sådan er det nu engang at have små børn – men når de som ham nyder spot lights, så kører det jo bare derudaf, kan I se…

badedragt

Udover badedragten har jeg også modtaget den vældig fine hårbøjle, som jeg allerede bruger flittigt. Det er så nemt med hårbøjler – hvordan de hurtigt kan redde en dårlig hårdag. Og denne her bidrager så fint til sol-, sommer- og strandassociationerne, så kære Danmark – nu er det sådan set bare vejret, vi mangler. Jeg er klar ☀️

KONKURRENCE
OG så er jeg vældig stolt over at kunne præsentere bloggens måske største og mest nice konkurrence hidtil. Præmien er i hvert fald ret lækker, hvis man som jeg shopper i Hunkemöller. Du kan nemlig vinde et gavekort på hele 500 kr., og det kan bruges fysisk i alle butikkerne rundt omkring i Danmark. Du deltager ved at 1) følge min profil på instagram her og 2) lægge en kommentar enten her eller på opslaget her. OG jeg er sikker på, at Hunkemöller også ville blive glade for et like, men det er ikke et krav.

Konkurrencen slutter onsdag 5. juni 2019, og vinderen får direkte besked 🌸

P.S. Hvis du vil se, hvordan det så ud, sidst jeg teamede op med Hunkemöller, så kig her og her.

badedragt

16 kommentarer til “Badedragten og genforeningskærlighed dertil + vind 500 kr til Hunkemöller”

 1. Cathrine Frandsen

  Er din blog virkelig blevet så stor at du afholder konkurrencer? Det er vildt 😁 men jeg vil da gerne deltage 😉
  Det er dejligt at kunne følge med i dit og Lukas’ liv og se hvordan han udvikler sig 😁

  1. Ja det havde jeg sgu heller ikke regnet med, men apparently it is, haha 😆
   Godt at høre, at jeg da i hvert fald har én følger derude. Håber du har det godt ❤️

   Knus

 2. Heidi Nicoline

  Hvor er det bare en skøn badedragt og du har lige den rigtige facon til den 🌺 og hvor er det bare hyggeligt når børnene også vil prøve accessories 😁 Man skal jo starte tidligt. Hehe. Følger både dig og Hunkemöller 👏

 3. Pingback: Altan upgrade - et kreativt DIY forslag til de tårnhøje tomatplanter

 4. Det ville være ren forkælelse at vinde. Især når man er mor og derfor sætter alle lommepenge i sine børn og sjældent i egen selvforkælelse 😛 ! Hvis jeg vinder så skal der købes den fine badedragt som du har på. Så må vi se om jeg kan bære den ligeså elegant og power-woman-style som dig, til sommer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen