BRYLLYP: De hjemmelavede bryllupsinvitationer med de forkerte associationer

bryllupsinvitationer

De her sataner har været længe undervejs, mest af alt fordi undertegnede som altid har haft svært ved at beslutte sig for, hvordan de skulle se ud. Indtil jeg til sidst nåede til den konklusion, at det for h****** da bare er et stykke papir med tekst på. Og med en dato på, som folk i forvejen har fået noteret sig. Forhåbentligt, den er i hvert fald blevet varslet.

Jeg har selv leget med fonts og farver, og skal jeg selv sige det, er det blevet mega flot, hahah. Jeg er tilfreds, og det er vel i grunden det vigtigste, for ham jeg skal giftes med, er så tæt op ad ligeglad som man kan være (på dén front i hvert fald – når det kommer til band og bordplan på den store dag, er situationen en anden). Det passer mig helt fint at kunne få lov at nørde lidt mere på nogle af de kreative indspark. Tænk hvis man skulle giftes med én, som havde lige så store holdninger til invitationer og bordpynt som en selv, OG man stak i hver sin retning? Nåh ja, mon ikke man så også fandt en løsning på det…

bryllupsinvitationer

Oprindeligt skulle denne invitation have set lidt anderledes ud. Skrift og fonts det samme, men farvevalget var først faldet på sådan et brændt, rustrødt penselstrøg i akvarel placeret der hvor det nuværende lilla/blå tema er. Uf, jeg syntes det var flot, men de associationer, penselstrøget fremkaldte hos folk var en død finger, en pik og et brugt menstruationsbind. Så øhm, det blev ret hurtigt en ommer herfra…

Nu er vi endt med det her, og som alt jeg laver, er det her også produceret i Picmonkey. Jeg bliver gladere og gladere for det program, og det irriterer mig lidt, man nu skal betale for det, men sådan er det jo nok med alt, der er godt. Den er designet i deres custom made design funktion efter pixelmålene svarende til A5, 2480 x 1748. Så nu er der egentlig bare tilbage, at de skal sendes ud.

Jeg synes, det er ret hyggeligt og sjovt at lege med sådan noget og kunne godt tænke mig at dyrke det noget mere. Blive bedre ikke mindst! Jeg går desuden og pønser på at få tegnet en ny header til bloggen, men sådan noget kan jeg stensikkert ikke selv, men måske du kender én, der kan hjælpe?

bryllupsinvitationer
bryllupsinvitationer
bryllupsinvitationer
bryllupsinvitationer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen