Inspiration til preggokjoler

Untitled-4-2

1. Moss Copenhagen // 2. Moss Copenhagen // 3. Gina Tricot // 4. ASOS Salon Maternity // 5. ASOS // 6. Moss Copenhagen


I dag har været én af de dage, hvor jeg absolut intet fornuftigt har fået udrettet. Med en skemafri dag fra skolen havde jeg nok håbet at få åbnet bare én bog, om ikke andet for at kunne sige, at man havde gjort det. Men nej, i stedet startede dagen ud med massage (til mig for engangs skyld), og så var det jo planen, at jeg skulle i Fitness World og forbrænde en kalorie eller to. MEN shoppefanden tog ved mig, og jeg endte på Sunset for at sluge en frokost, hvorefter jeg fik spenderet penge på intet mindre end tre par sko og en tee. Hvad sker der for det?! Og mig?! Det er jo ikke engang sikkert, at jeg overhovedet kan passe de sko om nogle måneder. Er det ikke noget med, at man sagtens kan risikere at gå en skostørrelse op, efter man har født? Åh, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre af min højtelskede skogarderobe så…

Men i min søgen efter nye materialer til garderoben slog det mig endnu engang hvor lidt (og hvor kedeligt) graviditetstøj der findes derude. Synes virkelig, det er et sølle udvalg! Det er måske meningen, at det skal være kedeligt at shoppe, når man er gravid, for så bruger man jo knap så mange penge på dét i hvert fald. Og penge skal man nok få brændt af, når man finder ud af, at man venter sig, skulle jeg hilse og sige!

Nej, jeg synes, at enten så er udvalget blomstret, oversized eller too basic for my taste. Jeg ved ikke, hvordan andre gravide har det, men jeg bryder mig mest om at gå i noget kropsnært, når først maven viser sig – I ved, seize the tummy. Omvendt kan det jo også blive for kedeligt konstant at gå i den traditionelle bodycon. Det er ikke, fordi jeg har anskaffet mig specielt meget preggotøj endnu. To par jeans fra H&M – modellen ‘super skinny‘, dem kan jeg virkelig godt anbefale – en graviditetskjole fra ASOS Maternity og så et par ammebh’er. Nåh ja, og så et lille lager af strømpebukser med ekstra plads til mavsi. Det hele har jeg hidtil været glad for! Men det er ligesom også dét. Det er måske bare sjovere at gemme moneterne til lillemanden? Der er en del at anskaffe trods alt.

Anyways, jeg har samlet et par eller seks kjoler, jeg godt ville hoppe i nu og her. Overvejer virkelig nr. 5 – hvis blot jeg skulle til et bryllup eller en konfirmation i år. Ingen af slagsen i denne omgang – øv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen