På gensyn

Sidder i skrivende stund og nyder – for denne gang – det sidste af solen. I morgen omkring middag vender vi snuden mod Norden, men det lader til, at det åbenbart er omtrent lige så varmt i DK? Klima er sgu en underlig størrelse…

Det har været en meget balanceret tur denne her gang, og jeg har virkelig formået at gøre lige præcis dét, jeg følte for. Ikke noget med, at jeg “burde lægge mig ud i solen nu, når jeg endelig har muligheden” eller “jeg burde lige løbe en tur, når nu vi skal ud i aften” eller min yndlings: “jeg burde lige spise den dessert, når nu jeg har muligheden på trods af, at jeg er stopmæt”. Nej, det meste har været meget nu-og-her bestemt, på trods af, at jeg stadig skal øve mig i at mærke efter i mange sammenhænge.

Nu starter skolen atter på mandag – jeg kan hverken forstå, at jeg allerede har studeret et halvt år eller, at en tomåneders lang sommerferie allerede er gået. Men sådan er det vel, når man har det godt 🙂

Johnny-boy kan komme hjem fra golf, hvornår det end skal være, og så skal vi have en sidste aftendypper i poolen inden vi alle skal ud i aften. Mmmh, på gensyn Mallorca!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen